Món Benestar 517

Món Benestar has publicado 1 evento

Món Benestar

A Món Benestar, com a Organització sense ànim de lucre i dedicada plenament al voluntariat, creiem que les persones poden millorar la seva qualitat de vida a tots els nivells, amb autoconeixement i informació.

Per a les persones indagadores, que volen millorar la seva qualitat de vida a tots els nivells, Món Benestar és la unió d'un grup de professionals voluntaris què ofereix tallers mensuals de benestar en un espai en un ambient proper i natural.

En una societat cada vegada més evolucionada, hi ha moltes persones que necessiten recursos i no saben com trobar-la per això, a Món Benestar treballem amb objectius innovadors i buscant quelcom que sempre ens diferenciï a través de la creativitat, perquè creiem que les persones poden millorar la seva qualitat de vida a tots els nivells amb informació de qualitat i autoconeixement.

A Món Benestar millores el teu coneixement.

Ho fem:

  • Des d'un punt de visió empàtic i innovador.

  • Gràcies a un equip professional qualificat i voluntari.

  • En un espai en un ambient proper i natural.

  • A través dels nostres tallers mensuals de benestar amb un equip professional totalment voluntari.

Les sessions seran d'1 hora- 1hora ½ de durada i tindran periodicitat mensual un dimarts de cada mes.

Són sessions pensades per a persones que viuen a Barcelona i que prefereixen conèixer personalment al professional amb el qual treballen. Són habituals en el Coaching grupal i  et permetràn descobrir si aquest Coach és apropiat per a tu per acompanyar-te en el teu procés de desenvolupament. Es tracta de sessions sense compromís, que et permetràn resoldre tots els teus dubtes i si ho requereixes, pots consultar sessions personalitzades amb el coach.

Descripción
  • Provincia Barcelona
Conecte con nosotros